Hoppa till innehåll

Om oss

Om oss

Hogdalshus är ett fastighetsbolag med hjärta för Hogdalsbyggden och vi i vill vara med och utveckla möjligheterna till attraktiva boenden.  
Vi kan erbjuda både hyresbostäder och lokaler i attraktiva lägen i Ytterhogdal och vi  tror att vi med hjälp av närhet och engagemang kan erbjuda ett bra alternativ för just dig. 
Vi erbjuder boenden och lokaler i Ytterhogldal för dig som värdesätter livskvalité och önskar storslagen natur alldeles in på knuten.Totalt 39 lägenheter och 2 lokaler i Ytterhogdal, Härjedalen kommun.
Lägenheterna är fördelade på 11 fastigheter med fyra olika lägen i Ytterhogdal.Ett större hyreshus i två våningar med 16 lägenheter & 2 lokaler, 8 st lägenheter i parhusformat, ett hyreshus i två våningar med 6 st lägenheter & hiss samt 9 st lägenheter i radhusformat.

Ytterhogdal

Ytterhogdal är en tätort i Härjedalens kommun där ån Hoan slingrar sig genom samhället. 

Ytterhogdal är en levande landsbygd där orörd natur, berg, naturreservat, ängar, insjöar och härliga skogsmiljöer tillgängligt finns tillgängligt bara ett stenkast bort.

Att bo i Ytterhogdal

Här finns även närhet till skola och barnomsorg.
Det finns förskola och skola upp till årskurs 6, hälsocentral, bibliotek, biograf som kan stoltsera med Härjedalens största bioduk, bensinmack, mataffär och idrottsplats med elljusspår.

Fina badplatser finns det gott om både i byn och runtomkring. Vintertid finns också långa preparerade skoterleder att tillgå.  

Det finns gott om saker att både se, göra och uppleva för den som vill. 

Lokal närvaro

Vi verkar lokalt och vårt fokus ligger på att att kunna leverera en hög kvalité på både våra fastigheter och vår service.
Vi strävar efter att skapa de bästa förutsättningarna för att du ska trivas.

Engagemang

Vi tror att vi med hjälp av närhet och engagemang kan erbjuda ett bra alternativ för just dig.

Öppenhet

Nöjda hyresgäster är vår viktigaste målsättning. Därför är vi lyhörda och öppen för dialog.

Per Hellmyr

per@hogdalshus.se

Anna-Karin

ak@hogdalshus.se

Compare